19th Ave New York, NY 95822, USA
CITADELA INVICTA
Razvija
I promovira
Baštinu
Citadela Invicta

Razvija i promovira

BAŠTINU

CITADELA INVICTA

Razvija
i promovira
BAŠTINU
ZMAJ KOJI KOJI GRLI DVORAC.

Predstavljamo se logotipom koji u spoju moderne izvedbe tradiocionalnih heraldičkih elemenata opisuje čime se bavimo.

Njega su krila let i doseg, ona predstavljaju naše izdavačke projekte. Ponosno uređujemo portal Blaga & misterije, najpopularnijii portal koji se bavi popularizacijom kulturne baštine u jugoistočnoj Europi.

Često su to atraktivna mjesta koja starošću i ljepotom oduzimaju dah. O njima pričamo priče zbog kojih ih postaju važna i prepoznatljiva. U njima organiziramo svakovrsna događanja. Nekima od njih sa partnerima upravljemo.

Stvaramo i plasiramo proizvode i usluge visoke razine razine kulturno – komercijalne vrijednosti.

Plamen je NU, nova ideja i napredak – to su naši razvojni projekti koji se temelji na osmišljavaju i plasmanu proizvoda nadahnutih baštinom.

Zmaj je strast, želja za znanjem i napretkom, koji osim što na njenu jaše grabancijadit prdodjajut kreativne potencijale i medijska obraćanja kulturno – umjetničkih projekata.

O NAMA

Stvaramo i plasiramo proizvode i usluge visoke razine razine kulturno – komercijalne vrijednosti. 

Djelujemo uglavnom na mjestima od kulturne i prirodne baštine gdje organiziramo prigodna događanja, produciramo i plasiramo sadržaj. Kroz komercijalna rješenja i savjetovanje osmišljavamo prepoznatljivost i podižemo vidljivost lokacije. 

Imamo kreativno-produkcijski odjel, vlastiti PR i svoja IT rješenja koja koristimo po projektnoj potrebi. Raspolažemo iskusnom mrežom dobavljača iz sektora ugostiteljstva, produkcije, logistike i sigurnosti.  

Izdavač smo medijskog portala Blaga & misterije i voditelji Facebook zajednice Tajanstvena Hrvatska. 

Sve počinje od priče, obratite nam se. 

Najčešća pitanja

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Suradnja s nama uključuje vođenje kroz proces apliciranja za sredstva EU fondova za vaš web projekt.

Identifikacija natječaja, priprema prijave, vođenje projekta i izvještavanje prema europskim standardima.

Proces traje između 4 do 8 tjedana, ovisno o kompleksnosti projekta.

Redovite konzultacije i dostupnost putem e-maila ili sastanaka omogućuju praćenje napretka vašeg projekta.

Pristupamo svakom projektu individualno i surađujemo s vama kako bismo osigurali da dizajn odražava jedinstven identitet i potrebe.

Kontaktirajte nas putem obrasca na našoj web stranici ili nas nazovite kako bismo započeli razgovor o vašim potrebama i ponudili prilagođenu uslugu.

Da, naš tim ima bogato iskustvo u vođenju uspješnih projekata koji su bili financirani iz EU fondova, uključujući i područje web dizajna.